Tæsk til Svanholm - KB bedst i alle facetter af spillet

Af Aftab Ahmed

 

 

 

Der var derby-day på Peter Bangs vej, hvor Brøndbyholdet lagde visit forbi. Det er frisk i erindringerne, at vi for 2 uger siden vandt en intens kamp på Svanholm Park, og derfor var det forventet, at dagens kamp vil byde på lidt af hvert. 

 

 

 

Det hele startede da også lige så komisk, som sidst vi spillede mod dem. Modsat Svanholm havde vi dækket pitch og tilløb til i løbet af lørdagen, og ganske vidst var det altafgørende for, at vi fik en kamp i dag. Svanholm ville ikke spille - hvorfor mon? Men der var intet farligt eller til hinter for, at man ikke kunne spille. Dommerne informerede Svanholm om, at hvis de ikke begyndte kampen, ville de tabe kampen - også siger reglementet at man bliver tvangsnedrykket. Dette fik straks deres anfører til at trække lod. Denne gang formåede de to spillere fra Svanholm, at komme 30 minutter for sent. For at undgå nogen former for brok over forholdene, valgte vi klogt nok at gå i marken først. 

 

 

 

Bolden bevægede sig flittigt i starten, og Svanholms anfører havde det svært. Tværtimod så Saif stabil ud, og efter 10 overs var Svanholm 55 for 0. Introduktionen af spin var nok engang udslagsgivende for os. Vores spinnere pillede 8 Svanholm drenge, 4 af dem valgte at danse ned af banen for at blive stokket ud, og viste klar manglende teknik når bolden skruer. Nogle forhold som nogle af disse landsholdsspillere også vil møde i Division 4 kampe for landsholdet, om ikke særlig lang tid. 55 for 0 blev til 55 for 2. Og da landsholdsspilleren Zameer, udfordrede Aftabs arm startede derouten for alvor. 

 

Vores venstrehåndet-duo Dabengwa og Shah viste ingen nåde, og Svanholm gik fra 90 for 2 til 99 for 7. Halen forsøgte at stritte i mod, men så trak vi trumfkortet Omar Hayat ud af lommen, og hans to gærder gjorde en ende på Svanholm. Landsholdets assistenttræner som åbenbart scorer point efter vilje i udlandet, virkede uoplagt, og brugte 21 bolde til at lave 5. Det blev til sølle 125 all out for Svanholm. 

 

 

 

Shehzad Ahmed døjer med en skulderskade, og under hans 4 stokninger og 3 greb kunne han føle en smerte. Aftab blev foretrukket til at åbne med run-machine Abhijit, og så var der fest. 

 

Havde man håbet på nogen form for fight fra Svanholm, blev den fjernet da Aftab scorede 64 på 48 bolde med 5 seksere rundt omkring på anlægget. Denne gang gik det kun udover 1 bil. Vores to topscorere i rækken Abhijit, og Keith fandt Amjads gribestationer bag gærdet. Aftab blev kastet ud i et forsøg på at slutte kampen hurtigt, og det gjorde, at Jino og Omar også kom ind, og fik trænet lidt fremmod de næste to afgørende runder. Vi indhentede Svanholms total på blot 23 overs for tabet af 4 gærder. 

 

 

 

Efter kampen kunne man se en lettet manager, hvis stress niveau måtte have ramt toppen af referencegrafen, da han blev informeret om at der var hele 40 minutters pause mellem halvegne. 

 

 

 

I næste uge har vi om lørdagen Skanderborg i Skanderborg, for om søndagen at tage i mod et nedrykningstruet AB hold på KB. Med sejren i dag er vi garanteret en plads på én af de to øverste podiepladser.