Ude godt - hjemme bedst! 

Af Aftab Ahmed  

 

Der var lagt op til et brag på Peter Bangsvej, hvor landets to bedste mandskaber dystede for 1. pladsen. Regnestykket var simpelt - vandt Skanderborg blev de mestre. Vandt vi skubbede vi afgørelsen til d. 18/9 på hjemmebane. 

 

Holdet var uændret fra forrige uges nederlag til Skanderborg i deres baghave, men træningen i løbet af ugen, og tanken om, at vi er ubesejrede på hjemmebane, gav os en tro på, at vi ville rette op på "fuseren" i Skanderborg.

 

Skanderborgs anfører valgte at batte først, nok mere fordi vi sidst bankede 280 mod dem på, og hurtigt fandt deres gærdespiller det svært på vores bane. Aftab fik det første gennembrud ved at fjerne Christian Peck for 2. Frederik og Michael spillede meget defensivt, og ved første drikkepause var de blot 49 for 1. Vores anfører har trænet 4 gange i denne uge, og det gav pote. På kort tid sendte han Skanderborgs es - Klokker og anfører - Pedersen tilbage til omklædningsrummet. Vi holdt stadig vores esser tilbage, og introduktionen af Bashir Shah og Keith Dabengwa (Danmarks uden tvivl bedste spinduo) blev altafgørende. Bashir med fantastisk variation pillede Skanderborg som gik fra 60 for 1 til 68 for 5. Vores træner holdt ikke tilbage, og han fjernede resten. Vi kastede de forsvarene mestre ud for blot 96 på 37 overs.

 

Aftab og Abhijit blev foretrukket som åbningspartnere. Aftab kunne ikke genskabe halvlegen fra mod Svanholm, og vores træner tilføjede ej heller noget til tavlen. Men anfører Yasir viste nerver af stål, og sammen med vores mest scorende gærdespiller Abhijit, fjernede de Skanderborgs håb om en eventuel sejr. Begge drenge med 44* førte os i land - vi vandt med 8 stående gærder. 

 

Der var mange tilskuere på lægterne, og de fik nok ikke den mest intense og spændende kamp, men for de neutrale tilskuere, fik de set Danmarks bedste kasteangreb gøre livet svært for toppen af det Danske landshold.

 

Søndag d. 18/9 er der så DM-finale i KB, såfremt Skanderborg slår Herning d. 17/9. 

 

Vi håber, at mange KB'er kommer og støtter holdet denne dag.

 

Sammen står vi stærkest!