AB slået hjemme

Af Aftab Ahmed

Det så ikke ud som om, at nedrykningstruede AB havde lyst til at spille, eller i det mindste forsøge på at give modstand. 11 mand kom ind, og gærdespiller nr. 10 havde den højste strikerate på 54,55 pr. 100 bolde. Banen var våd og vores spinnere kastede generelt for fladt og for hurtigt til det døde bat. Kun Keith turde smide den op i luftlagene for at ABerne kunne smide den ud i hænderne på os. AB all out på 77 

 

Yasir Iqbal gik ind som åbner, og var mere positiv i forhold til tidligere, efter at han fandt midoff sluttede Abhijit og Aftab kampen af. Vi vandt med 9 stående. 

 

Status er nu den, at DCF har valgt at forlænge sæsonen med en uge, for at Skanderborg kan presse deres kamp mod Herning ind i kalenderen. Næste søndag spiller vi mod Skanderborg hjemme. Såfremt vi vinder denne kamp, og Skanderborg slår Herning d. 17/9 - er der DM omkamp d. 18/9 på vores bane. Hvis vi taber, genvinder Skanderborg mesterskabet. 

 

Vi står altså i den gunstige situation, at vi med to sejre over Skanderborg på hjemmebane kan blive mestre. Vores 2. plads er ikke truet, eftersom vores nærmeste konkurrent på den position led deres 6. nederlag i år i weekenden.