Omvendte fortegn i Skanderborg

Af Aftab Ahmed

Den udskudte regnvejrskamp mod Skanderborg blev spillet i lørdags, hvor landets to bedste hold gennem de sidste to år, var i en direkte duel om pole position forud for den planlagte sidste spillerunde d. 11/9. 

 

Banen var nydelig, og vejrforholdende ligesom så, da Skanderborg valgte at batte først. Vi fik ikke det samme gennembrud, som sidst vi spillede mod dem, og det så Skanderborg komme godt fra land, i sær grundet Frederik, som fandt grænsen efter smag og behag. Bashir fik det første gennembrud for os, og desværre for os droppede vi Michael i begyndelsen, og dommeren hørte ikke en kant på hans partner. Vi skulle helt hen til over nummer 37 før vi rettede op på disse fejl. Her var Skanderborg 188 for 3 og godt på vej mod de 300. Et par hurtige gærder, og et fantomgreb gjorde, at Skanderborg måtte trække lidt i bremsen, men Kamran med 97 rettede op på dette med acceleration til sidst. Skanderborg endte med 280 for 8. 

 

Efter omstændighederne ingen store score, på en lille og hurtig bane, men Abhijit holdt ikke længe, og da Shehzad på uheldigvis blev kastet ud i 12 over var vi 60 for 2. Vores anfører kunne ikke ligge meget til tavlen, men Omar Hayat og Keith fik spillet os tilbage ind i kampen, og efter 27 overs var vi 138 for 3. Med små 142 point på 142 bolde og 7 gærder i behold, burde man kunne trille kampen roligt i land, men Skanderborgs banes små grænser var for stor en fristelse for os, og i forsøget på at slå sig hjem mistede vi 5 gærder for 20 point på 6 overs og dermed kampen. Vores hale strittede lidt i mod, så nederlaget endte på 101 point. 

 

En ærgerlig afslutning på hvad der kunne have været en god og nervepirrende kamp, hvis vi havde holdt holdet koldt i mellemperioden.