Foto: Gert Ellegaard

Foto: Gert Ellegaard

Kampreferat KB1: KB1 vinder over Ishøj i Pokaldrama

Sejr på kristihimmelfartsdag

Af Aftab Ahmed

Vejret var glimrende, og det endte da også med en sejr. Men smagen i munden er ikke ligesom FCK's champagneflasker - for det var næsten ved at gå galt mod Ishøj.

 

Vi tabte lodtrækningen, og Ishøjs åbnere fortsatte hvor AB slap. Ingen intention om at tage sagen i egen hånd. Efter 10 overs havde de 44 for 1. Bashir Shah var til at finde på anlægget, men spillede ikke, da han ikke følte sig 100 %. Haroon Malik blev akut ringet ind, og fik en barndomsdrøm opfyldt. 

 

Ishøj faldt fra 60-1 til 95-10. Omar Hayat fik 4/16 på hans 4 overs. Han kastede med god variation og fart, og havde meget mere kontrol i dag. Aftab Ahmed fortsatte sine gode takter. 3/10 på hans 4 overs. Holdet sluttede af med 4 gærder i 20. ende over, og et hold hattrick med 3 gærder fra 19.4 til 19.6.

 

Aftab og Shehzad åbnede, og Aftab faldt ved 31. Derefter føltes det som om, nogle trykkede på nødstop-knappen. Shehzad faldt ved 47 efter 11 overs for 30 på 41 bolde - en skygge af den Shehzad der brillierede for nogle år siden i Glostrup. Med Pawan skadet og ude resten af sæsonen er der behov for at han kommer i gang. Omar & Abhijit havde problemer med Ishøjs spinnere, og pludselig kunne der anes panik på lægterne. Keith var ude da han forsøgte at sweepe første bold, og med 24 bolde igen manglede vi 27.

S. Mayar's 18.ende over kostede 15 point, og anfører Yasir førte skibet i land, og vi vandt med 3 stående.

 

På søndag spiller vi mod Ishøj igen i Elitedivision.