Sejr i sensommerpremieren

Af Aftab Ahmed

 

Kampen blev spillet på Svanholm Park - da både KB og Ishøjs bane var optaget grundet fodboldstævner.

 

Vi vandt lodtrækningen, og fik en god start ved Abhijit og Shehzad. De skiltes først ved 60 da Shehzad drivede en lang bold i hænderne på point. Keith og Abhijit fortsatte og lagde en god platform, inden Abhijit faldt for en velspillet 57. Keith mistede balancen på den bold der tog fat og lavede 49. Vi var 155/3 efter 33 overs. Og nok engang mistede vi platformen på Svanholm Park. Vi må indse, at vi ikke er gode til at rotere og løbe mellem gærdene. Vi endte med 244 for 8 med Jino som højstscorende af de nedre slåere med 30. 

 

Ishøj fik en udemærket start - men det handlede bare om at prikke hul i bylden. Det stik gav Keith og så løb det ud. Fra 1 for 72 til 8 for 142. Kasterne fik svære forhold da det begyndte at regne, og Svanholms pitch blev til en skøjtebane. Men spinnerne var eksemplariske. Bashir med 2/19. Keith med 2/26 og Omar med 3/36. Halen fra Ishøj bed lidt fra sig uden at gøre alvor af det. De sluttede med 192 for alle. 

 

Vi smed en helvedes masse gribechancer - og må indse at vi ikke er hvor vi burde være. Vi håber, at dette var dét wake-up call der er behov for. Der resterer 7 kampe igen. 

 

Næste uge kan Ishøj måske få revanche, når vi besøger 2635.