Kampreferat KB1: KB strålede på en solrig dag

KB1 slår AB - igen

Af Aftab Ahmed

Efter friweekend i forrige uge stod AB på menuen, hvor banen i Bagsværd var dejlig kortklippet og kendt med små grænser. 4 af drengene fastede grundet Ramadanen - deriblandt de yngste, og dette kunne tydeligt ses på deres markspil. 

Vi kom godt i gang med den velkendte Jino-opspring fra nettene. Herefter gik AB i offensiven med luftige stød, som alle enten faldt ved siden af eller røg over markspilleren. AB var for dem i en forrygende position med 87 for 1 efter første drikkepause. Men efter at have spillet mod AB tidligere, ved man at man blot skal finde et hul, og dernæst skal den nok blive dybere. 

Yasir fandt den i dag, og da først Naveed faldt var det et ta-selv-bord. Bashir Shah og Keith Dabengwa kastede godt og ved anden drikkepause hed AB 130 for 6. 

Der var gensyn med den tidligere KB'er Hamad som kom ind og spillede en fornuftig halvleg men herefter var det slut. AB allout for 172 på 45 overs. Keith bedste kaster med 3 for 22.

Shehzad lignede en million hele vejen i gennem. Og truslen fra AB skulle komme fra Tauqir, men han fik ikke et ben til jorden. Ved første drikkepause var vi 110 for 1 grundet positive og flotte cricketstød. Shehzad forsøgte at gå efter sin century men mistimede bolden til long-off for en velspillet 69 på 46 bolde. Altamish blev forfremmet men gjorde ikke særlig væsen af sig. Vores træner viste kølighed, og krydsede sine 50 inden han blev kastet ud. Aftab & Omar førte os i land med over 22 overs til gode. 

 

I næste uge spiller vi mod Herning, og derefter hedder det sommerpause.