Kampreferat KB1: KB slår Herning

Endnu en sejr - og velfortjent sommerpause på 1. pladsen

Af Aftab Ahmed

Der var mange afbud til dagens kamp mod Herning. Abhijit bortrejst til Indien. Altamish af personlige årsager. Haroon grundet arbejde. Det banede vejen for 2 debutanter i form af Yasar Ayub og Hamza Majid.

 

Vi valgte at gå i marken først, og rygterne på anlægget gik på, at anføreren vidst lavede en svipser ved lodtrækningen. Han kom til at sige, at han ville bowle, mens han i tankerne troede han sagde batte - om dette er sandt lader vi anføreren om at forklare!

 

Herning spillede dagen forinden mod Svanholm, og deres mission i dag var at batte 50 overs. Der var kun spillet 4 bolde, og de var allerede 2 mand ude. Lars Hedegaard kom ind til hattrick-bolden, og fik en på nederste del af skinnen, som alle på anlægget så til at brage ind i stakittet. Men manden i lyseblåt så den gå i sydøst. Efter kampen kunne man citerer dommeren til: "Det var en god appel, den kunne godt gives" - ak ja.

 

Herning trak i håndbremsen og Nikolaj D førte an med 19 kedelige på 70 bolde. Da vi endelig fik hul, fjernede Keith 2 stk yderligere. Efter 2. drikke pause var Herning 74 for 5. Da Lars forsøgte at forcere og fandt hænderne på Thanga var det kun et spørgsmål om tid før halen ville kollapse. Den sørgede Aftab & Omar for at fjerne relativt hurtigt. Herning fik skrabet 107 sammen på 43 overs. Aftab med 4/19, Omar med 2/27 og Keith med 2/11.

 

Shehzad og Bashir åbnede som i gamle dage. Og bolden svingede i begyndelsen og gjorde det svært at score. I et forsøg på at forcere, mistede de begge deres gærder og ind kom Thanga og Jino - forfremmet i dag. Jino var en sand fornøjelse at se. Manden havde i ugens forløb scoret 63 da KB spillede mod Danmark Øst. En nervepirrende kamp som vi vandt. 

Da Thanga faldt kom modtager af årets ungdomslegat og debutanten Hamza Majid ind og så ikke præget ud af situationen. Jino forsøgte at nå sin halfcentury inden pointene løb ud, men sluttede af på flotte 48 not out. 

 

Vi vinder kampen med 7 stående gærder, og kan nu gå velfortjent på sommerpause som nr. 1. 

En lille analyse af sæsonen hidtil vil vise, at vi har tabt 2 kampe: 1x T20 & 1x50 overs begge til Svanholm. Det ligger derfor også i kortene, at kampene mod Svanholm og Skanderborg på den anden side af sommerpausen vil blive afgørende for udfaldet af hvor de respektive medaljer ender i år - dog skal de andre kampe ikke desto mindre også tages alvorligt. 

 

Desuden skal nævnes at hele 3 KB'ere i ugens forløb drager til Holland for at spille trænings landskampe. Vi ønsker Omar, Bashir og Yasir held og lykke.

 

Vi ses på den anden side af sommerpausen.