Kampreferat KB1: Herning fik ørerne i KB-maskinen

Storsejr over Herning

Af Aftab Ahmed

Holdet tog afsted til årets første jyske besøg. Tidligere spillede man to kampe, men nu kun én, ad der kun er to jyske klubber i Elitedivisionen.

Efter en fin overnatning på Scandic, mødte vi op til en dejlig kortklippet bane i Herning. Et klap på skulderen til Herning, som virkelig har formået at få kommunen indover. Deres bane var eksemplarisk, og vi kan kun håbe, at andre klubber følger efter. 

Kampen var den sidste med det normale krus underlag for Herning, de får anlagt asfalt nu, som vil medføre en mere normal og tilregnelig bounce - en løsning vi i KB vil se efter, når de første meldinger fra Herning foreligger.

 

Vi "vandt" lodtrækningen, eller fik vores fine gestus fra forrige sæson tilbage af Herning og valgte at batte. Abhijit gik igennem hele battingmanuskriptet på 3 bolde. Et flot cut, en straight éner, og løbet ud af partneren. Endnu engang fik Keith og Shehzad styr på sagerne, og Keith slog nok hans største sekser i karrieren, inden han chippede bolden i hænderne på cover. Yasir's kendelse kender kun dommeren. Spillerne appellerede for ben for, da Yasir "leavede" bolden, men blev givet grebet ud af dommeren. En meget velspillende Omar og Shehzad udnyttede de 1-2 dårlige bolde Herning kastede pr. over, lige indtil Shehzad fandt point for en velspillet halfcentury. Omar fortsatte ufortrødent, og blev på uheldigvis løbet ud for 61 da kasteren fik hånd på en returbold. 

Unge Altamish var en fornøjelse at se til slut, og var hovedårsagen bag at vi fik 283/9 på vores 50 overs. 

 

Herning ville aldrig nå vores total, og med 28/8 efter blot 11 overs begyndte de fremmødte tilskuere også at pakke klappestolene sammen. Hassan Sheik fik lov til at kaste, og blev nok slået til dagens største sekser. Vi lukkede kampen på 23 overs. Yasir med 3/18 & Bashir med 3/22.

 

Efter kampen blev der minglet med Herningdrengene, som udførte bødekasse og fidoseancerne. En 3. halvleg som mange klubber har glemt med tiden. 

 

Næste uge er der storkamp i KB. De to mesterskabsaspiranter og eneste ubesejrede mandskaber møder hinanden på Peter Bangvej. Det bliver intenst, og helt sikkert seværdigt. Vi håber, at vejrguderne er med os!

 

Vi ses på søndag.