Kampreferat KB1: Endnu en storsejr til KB1

Spændingen om torsdagen - 180 gange bedre om søndagen

Af Aftab Ahmed

I torsdags var der nervøse miner på KB's anlæg, men i dag var der intet andet end latter, grimasser og masser af smilende mennesker. Drengene fra 2635, blev sendt tilbage til Arken med en ordentlig lussing af KB'erne.

 

Vejret tilsmilede os igen fra sin bedste side, og Yasir følte han kunne gå på vandet, da han vandt lodtrækningen og valgte at batte.

Shehzad og Abhijit skiltes allerede i 5. over, men derfra tog Keith og Shehzad med ro og mag over og førte os gnidningsfrit frem til første drikkepause. Shehzad med mere kontrol og selektion i sine slag i dag, i forhold til tidligere. Keith spillede nogle royale stød, men nok engang faldt han til et sweepshot. 

Vi var velsignede, at have selveste Jønsson tilstede, han finder Keith værende en sympatisk fyr. 

Anføreren bankede årets første century i sidste uge, og i dag fortsatte han i samme gear. Shehzad faldt nok på den dårligste bold han modtog for 40, men partnerskabet Hayat & Iqbal sørgede for at vi med små 8 overs igen var 190. Omar med 39 på 45 bolde virkede sikkerheden selv i dag. Aftabs ophold blev kort, men heldigvis valgte Jino at tage det rigtige bat med i dag. Han smaskede Ishøjs darlings sidste over til 14 point, og Yasir faldt i 80'erne på en fulltoss. Vi endte med 257 for 7 på vores tilladte 50 overs. Darlingen som snakker mere end han performer.

 

Skulle Ishøj have nogen forhåbning om at indhente denne total, skulle de fleste point komme fra Monty. Den forhåbning slukkede Aftab allerede i 3. over, hvor Omar Hayat i et fantom greb i slippen allerede nu bejler til årets greb. Når gærdespiller 2 & 3 bruger 100 bolde på at lave 38 point - så er kampen allerede tabt. Nok engang en modstander som ikke tror på sine egne evner. 

Abhijit kastede i dag fra sin bedste side, og fik flotte 3/17 ligesom Bashir, som vendte tilbage fra sygdom. 3/17 på 10 overs til ham, og det kunne have været blevet til én mere havde Aftab holdt chancen på Waqas i slippen. 

Ishøj var 1 ude for 43 efter 16 overs. Men så faldt korthuset og den hed 57 for 8. 

Gærdespiller 9-10-11 spillede med det mindset toppen burde have haft, men der er jo en årsag til at de batter så langt nede. Ishøj blæst omkuld for sølle 77 på 31 overs. 

 

Træneren var nok engang tilfreds med indsatsen fra drengene. I næste uge skal holdet en tur til Herning, hvor hele akademiet fra Viborg er samlet jf. cricket.dk

Efter to solide sejre er drengene fortrøstningsfulde, men træneren kræver fuld koncentration og professionalisme. Allerede på tirsdag kan KB findes på Peter Bangsvej hvor træningen bliver fitnessorienteret.