Ishøj knust af KB for 4 gang i år

Af Aftab Ahmed

Programlæggeren må have tænkt, at Ishøj vs KB ville være en Champions League kvartfinale. I sidste uge tog vi den 3. samlede sejr over dem, og i dag tog Ishøj i mod os i årets 4 og sidste opgør mod de gule fra 2635. 

Ishøjs anfører måtte være en lettede mand, da han så at Yasir Iqbal kaldte forkert ved lodtrækningen. Ishøjs gærdespillere kom ud som om de spillede 10 overs cricket. Der var da også fest på lægterne indtil Yasir Ayub fandt hul to gange i gennem Qaiser og Pawans forsvar. Et minimalt og kedeligt partnership så Ishøj være 79 for 4. Vores spinnere var fantastiske i dag, og Keith og Bashir forstod virkelig at kaste i partnership. De sidste 7 gærdespillere fra Ishøj formåede at tilføje sølle 10 point på tavlen. Bashir med 4/6 & Keith med 3/6.

Aftab den af Top-6 med mindst tid ved gærdet hidtil, fik lov til at tage brormands plads på toppen. Sammen med Abhijit lavede han årets største åbningspartnership da vi indhentede Ishøjs score efter blot 12.3 overs. Abhijit 37* & Aftab 45*. Vi vandt dermed med 10 stående gærder. 

De næste 2 kampe hedder Svanholm og Skanderborg - dét skal nok blive spændende.