Kampreferat KB1: Forsvarende mestre kørt over af KB-eksprssen

Endnu en storsejr til KB

Af Aftab Ahmed

Hele cricket danmarks øjne var rettet mod KB's anlæg i dag, da de to ubesejrede mandskaber KB & Skanderborg stod overfor hinanden. 

 

Vi vandt lodtrækningen, og valgte at batte igen. Banen i dag langsommere end for 2 uger siden, men det skal Skanderborg nok være mest glade for. Shehzad & Abhijit åbnede solidt, men allerede i 5. over faldt Shehzad i et forsøg på at slå M. Kristensen ud af banen. Keith kom ind, og virkede til at være ovenpå. Efter 10 overs havde vi 60 for 1 og Abhijit virkede veloplagt. I et forsøg på at cutte, kantede Keith bolden ind i eget gærde, og Yasir måtte se sig falde til et fantomgreb i midwicket. Pludselig hed den 73 for 3 ved første drikkepause. Opblomstrede Omar Hayat og fokuserede Abhijit lagde fundamentet for en stor KB halvleg. De respekterede de gode bolde, og slog de dårlige væk - dem var der mange af. Omar på en tvivlsom benfor kendelse faldt med 165 på tavlen efter 34 overs. Abhijit i den anden ende var ved at løbe tør for benzin, men krydsede en fejlfri halfcentury. Derefter blev han mere aggressiv, og sammen med Jino som i dag blev forfremmet til 6'er fik et mini-partnership inden Abhijit på 97 måtte se sig grebet på det første forsøg han gav Skanderborg. Med 13 overs igen mødte Aftab og Jino til et partnership som var seværdigt. Aftab med 5 store seksere - dog den største af Jino som ramte boligblokken på parkeringspladsen. Jino kastet ud for 38 i 46. ende over. Aftab fortsatte sit aggressive spil, og ladede livet for 57 på 40 bolde i sidste over. Vi endte med 281/9 på 50 overs. 4 kamp i træk at vi krydser 250.

 

Prominente herrer på banen forventede en Frederik Klokker masterclass - men ak nej - Kun 5 bolde inde i Skanderborgs halvleg så man Frederiks offpind tage en flyvetur og dette skabte fodboldlignende jubelscener på Peter Bangsvej. Aftab Ahmed var intet mindre end flyvende og kørte bogstavlig talt igennem Skanderborg og slukkede kampen indenfor 5 overs. Efter 5 overs var Skanderborg 9 for 4. Stortalentet Shangeev blev fandet ben for, og årets spiller i 2015 - Anders holdt kun 3 bolde. 

Kamran fik kun én bold, og det så Carsten og Rizwan sammen allerede efter 5 overs. Rizwan forsøgte at gå efter et resultat, og missede den langsomme fra Abhijit. Kort efter faldt Carsten (30 på 60 bolde) også til Abhijit, og så var det kun et spørgsmål om tid. Yasir satte Aftab på igen, og han kørte i gennem halen ligesom han gjorde med toppen. I et sejt forsøg på at få sin 7. ende pind måtte han dog se sig "slået" af Omar som fjernede Skanderborgs sidste mand. Skanderborg all out for 86 på 27 overs. 

 

Aftab Ahmed med 8 overs for 10 point og 6 gærder, Hans bedste kasteresultat nogensinde & første 5-wickethaul for KB Cricket. Abhijit med flotte 97 point samt 3 gærder for 26 point.

 

Med sejren ligger KB nu på 1. pladsen. I næste uge står Svanholm på menuen, som har brug for en sejr, for at holde sig inde i topplaceringskampen. 

 

Drengene holder fri fra træning på tirsdag, hvor den står på teambuilding og hygge - på torsdag er der træning igen.

 

Det skal desuden nævnes, at der d. 29/5 spilles Øst vs Vest kamp (Nyt initiativ af Danske Cricket Forbund) på Køge Stadion. Hele 5 KB'ere er udtaget til denne kamp: Yasir Iqbal, Aftab Ahmed, Shehzad Ahmed, Bashir Shah & Omar Hayat.