Kampreferat KB 2: Endnu en sejr til KB2 uden at imponere

KB2 vinder igen uden at imponere

af Aatif Parvez

I en regnpræget kamp, vandt Århus lodtrækningen på 2.dagen af deres dobbelttur i København, og valgte at gå til gærdet. Kampen lignede meget sidste uges kamp mod Odense, hvor gærdespillerene ikke havde den nødvendige teknik men forsøgte dog alligevel at batte alle overs (skåret ned til 35 i dagens anledning grundet vejret). Det lykkedes næsten for dem, da sidste mand røg i sidste over.

De fik 109 på tavlen takket være vejrforholdene og en ringe markpræstation. Bowlerne havde det generelt svært med at bowle linje og længde med en bold der var opsvulmet i regnen. Shahrukh og Asad der spillede deres første kamp for 2.holdet havde lidt at bevise, og det lykkedes med hver 3 gærder.

Århus kastede tæt i de første par overs, og gjorde det svært for os men efterfølgende var der ikke meget at råbe hurra for. Vi gav dem billige gærde på dårlige bolde, men Mohammad Farooq fortsatte hvor han slap, og spillede endnu en solid halvleg på 49, som skabte grundlag for en sejr på 6 gærder.

Vi har ikke haft tilstrækkelig modstand indtil videre, hvilket vi skal være glade for, da vi ikke rigtig har imponeret på nogen måder. Men en sejr er en sejr, og det var en god optakt til pokal finale i morgen.