John Møller hædret - Cricketafdeling modtager generøse bidrag

Den 26 april 2016 fyldte Kjøbenhavns Boldklub – KB 140 år. Denne dag blev markeret med flere legater, æresbevisninger mv. og denne dag kom cricket også i centrum.

John Møller, cricketafdelingens længst sidende (1999 til 2015) og mest succesrige formand, blev hædret med KB’s fortjenestnål i guld.

Fortjenestnål i guld gives til medlemmer, som har bidraget ekstraordinært til klubben. Det har John i den grad gjort – både ved sit spil (John har spillet over 150 kampe for 1. holdet) og som formand i mere end 15 år. I dag er han kassere i KB’s samt DCF’s (Dansk Cricket Forbunds) bestyrelse.

Fortjenestnål i guld er en af klubbens ypperste udmærkelser og æresbevisninger. Det skal i øvrigt bemærkes, at der blot er 4 nulevende medlemmer som har en fortjenestnål i guld. To af disse medlemmer er cricketspillere – nemlig Jørgen Holmen og nu John Møller.

Stort tillykke til John med dette utrolig flotte hæder.

På fødselsdagen modtog cricketafdeling rekordstore bidrag fra Kjøbenhavns Erhvervsklub samt KB Ungdommens Støtteforening.

Det er bl.a. takket være disse flotte bidrag, at vi kan iværksætte de tiltag og udvikingsprojekter, som er med til at gøre KB til en af de væsentligste klubber i dansk cricket.

På vegne af cricketafdeling

Shargiil Bashir