Hamza Majid modtog KBs Ungdomspris 2016

Vanen tro blev klubbens fødselsdag fejret med at uddele legater, præmier og æresbevisninger.

Modtager af cricket afdelingens ungdomslegat var Hamza Majid Qureshi. Motivering for Hamza’s legat modtagelse:

"Hamza er bundloyal over for klubben og sit hold, og han giver sig altid fuldt ud for at løse en hvilken som helst opgave eller vinde en kamp. Drengeholdet havde behov for en keeper og selvom Hamza ikke er et naturtalent tog han den utaknemmelige post. Med ildhu og sin indstilling om aldrig at give op, er han blevet blandt de bedste keepere vi har i klubben.

Som gærdespiller har han forbedret sig meget, og hans trænere nikker samstemmende til at han i virkeligheden er bedre end han selv tror, hvis han blot ’tør’ udfolde sig. Kort sagt - han giver aldrig op og er en af dem, som IKKE går ned i løbet af en kamp – heller ikke selvom noget ikke går efter hverken plan A, B eller C.

Som person er Hamza positiv, fornuftig og ligetil. Han er den type spiller og klubmand, som enhver træner og enhver klub ønsker at have. Uanset det sportslige niveau er der altid brug for hans rolige, stabiliserende og optimistiske påvirkning, for det er med at til skabe mulighederne og dermed grundlaget for såvel et hold som en klub. Vi glæder os til at han – måske allerede nu i sit første år som juniorspiller - finder den samme rolle på et af seniorholdene."

Du kan se tidligere modtagere af KB’s ungdomspris her.