Yasir og Aftab bygger en flot halveg. Foto: Gert Ellegaard

Yasir og Aftab bygger en flot halveg. Foto: Gert Ellegaard

KB1 vinder stort over AB i Elitedivisionen

af Aftab Ahmed

Manuskriptet kunne næsten ikke skrives bedre, da KB i dag lagde ud i Elitedivisionen på hjemmebane mod AB. Om det var solen, fødselsdagen eller bare pure held, kan vi ikke sige, men anføreren vandt lodtrækningen, og prompte valgte at batte først.

 

Shehzad chasede en lang i første over, og vi var 1 nede for 3. Abhijit og Keith byggede forsigtigt videre, og lagde fundamentet for det der i den sidste ende blev en gigantisk halvleg - dette kommer vi tilbage til senere. 

AB troede på deres chance, men denne forsvandt stille og rolig, i takt med roen og elegancen fra Keith overtog. Vi mistede Abhijit ved 52 efter første drikkepause. Yasir Iqbal og Keith lagde dernæst fundamentet bag vores store total, da de med ro og mag spillede AB's kastning uden problemer. 

AB var gavmilde og smed hele 54 ekstra - ud af dem var der 44 udenom. Keith var på 95, og godt på vej mod sit første century, da han missede en fulltoss der ramte stakittet. Han kom ud til klapsalver fra den store mængde nuværende og tidligere KB'er der var samlet på anlægget. Med 7 overs igen mødte Aftab og Yasir i en 90 point partnership på kun 7.4 overs. Yasir rundede de 100 med 2 bolde igen - nok engang til store klapsalver fra publikum. Vi endte med 303 for 3. Yasir 101*, Keith 95, Aftab 36*.

Yasir Iqbal spillede en flot halveg på 105 points (not out) på 109 bolde. Foto: Gert Ellegaard

Yasir Iqbal spillede en flot halveg på 105 points (not out) på 109 bolde. Foto: Gert Ellegaard

Man skulle tro, at AB ville komme ud med tanken, vi har intet at tabe. Men ak nej. Det er stof til eftertanke, at man spiller i den bedste division i Danmark, og på forhånd har givet op. AB med ynkelige 100 all out på 40 overs. Når deres "bedste" gærdespiller siger: Jeg kommer bare for at træne lidt, så er der ikke meget man kan gøre. Mon det er her, man skal ligge sit fokus med henblik på at forbedre cricket i Danmark. At man ikke "bare" spiller for at få en tur, men for at vinde. For hvad gør man når landsholdet i Division 4 skal chase 280+?

Aftab Ahmed kastede som ikke set før, og fik sig 4/11. Asad fik 3 gærde for 28 points. 

 

Aftab på vej til en af sine 4 gærde. Foto; Gert Ellegaard

Aftab på vej til en af sine 4 gærde. Foto; Gert Ellegaard

I halvlegen blev KB's 140 års jubilæum fejret af alle nuværende og tidligere KB-medlemmer. Der var arrangeret sodavand, kage og andet sødt og kalorierigt til folk. Jørgen Holmen underholdt med en kort tale, før Injam Khokhar skar kagen ud. 

Jørgen Holmen holder en tale om KB Cricket gennem tiderne. Foto: Gert Ellegaard

Jørgen Holmen holder en tale om KB Cricket gennem tiderne. Foto: Gert Ellegaard

Vi ligger godt fra land i Elitedivisionen. Og har nu på torsdag den sidste T20 kamp mod Ishøj. Her har vi en matematisk chance for at gå videre hvis resultaterne flasker sig. Om søndagen møder vi Ishøj igen denne gang i Elitedivisionen.

 

KB3 havde to kampe om søndagen. Ifølge rygterne valgte Svanholms anfører at bruge beskidte kneb når det kneb for hans hold. Om det er er sandt eller ej, kan undertegnede ikke kommentere på. Vores 118 blev overgået af Svanholm på sidste bold. 

Et par timer efter, tog vi revanche mod Bella. Vores 158 mod deres 138. 

Zaryan igen blandt gærderne. Yasir - ikke 1.holdsanføreren - med 70 mod Bella. 

3. holdet med assistance af Aatif Parvez & Haroon Malik & Pandit Sharma i dagens anledning uden at gøre sig særligt bemærket.