Juni 2015

Så er sæsonen i gang
Junior holdet er kommet fint i gang med 2 sejre og 1 nederlag. Flere af spillerne på vores juniorhold er allerede bærende spillere på vores seniorhold. Formår holdet at udnytte deres fulde potentiale burde, de have gode chancer for at deltage i DM slutspil.

Hidtil har det desværre været begrænset med kampe for drengene og lilleputterne.

KB1 har vundet 2 kampe mod hhv. Nørrebro og AB, mens det blev til et nederlag mod Ishøj. Hidtil er kun Skanderborg ubesejret i Elitedivisionen.

KB2 har vundet over nedrykkerne fra Glostrup og oprykkerne fra Ålborg. Det er dog også blevet til nederlag mod Esbjerg, Svanholm2 og Albertslund. 1. division lader i år til at være en tæt række hvor alle hold kan slå hinanden. Dette ses også på stillingen en måned inde i turneringen, hvor alle hold har tabt minimum en kamp.

KB3 har desværre været ramt af flere udsatte kampe samt dårligt vejr som gør, at holdet endnu ikke er kommet i gang med turneringen.

Udtagelser
KB havde 3 spillere med til EM i Jersey. Yasir Iqbal, Aftab Ahmed og Bashir Shah. Danmark endte desværre på 2. pladsen, hvilket netop ikke var nok til at kvalificeres sig til A- VM kvalifikationen.

Til DCF’s U13 er Hamza Ali Akhtar samt Bilal Aftab blevet udtaget.
Til DCF’s U17/U19 er Altamish Durani Khan og Asad Shah blevet udtaget.

Stort tillykke til alle fire og vi ønsker dem held og lykke med udtagelsen og ser frem til at følge deres præstationer.

Træning
På grund af travlhed og at udnytte vores ressourcer optimalt vil Aftab (Snr.) fremover primært have sit fokus på gærdetræning. Han vil være vores primære ”batting coach”. Har I nogle udfordringer eller ønsker at have specifikt fokus på jeres gærdespil (ungdom og senior), skal I endelig kontakte Aftab som vil fokusere på 1-1 sessioner med Jer. Han er også villig til at træne 1-1 andre dage end tirsdag og torsdag.

Farooq vil have ansvar for at afvikle træning hver tirsdag og torsdag. Mens Niels B. vil træne om onsdagen.

”Gammel” kending vender tilbage
Saqib – mangeårige anfører for KB1 og som er et meget aktivt foreningsmenneske – vil igen tage en større og aktiv del i KB. Saqib vil fungere som en mentor for vores unge spillere samt sparringspartner for SU. Når muligt vil han også hjælpe med marktræning mv.

Akademi ophold
SU har besluttet, at vi ønsker at hjælpe vores unge spillere med at udvikle både deres cricketmæssige og personlig side. Derfor vil vi gerne hvert år sende 2 unge spillere på cricket akademi ophold i udlandet.

I år har SU valgt to spillere, som har vist stor gejst og entusiasme for at forbedre deres cricket spil, men ikke mindst tage større ansvar som spiller og medlem i klubben. SU har valgt at sende Asad Shah og Altamish Durani Khan på akademi ophold til Essex Cricket Academy i England. Begge tager afsted ultimo august 2015 for en uge. Held og lykke til de to.

Der skal lyde en stor tak til Kjøbenhavns Erhvervsklub som har valgt at støtte opholdet økonomisk samt Sports Academy Viborg som har hjulpet med at etablere kontakt til Essex Cricket Academy.

Vi forventer, igen at kunne sende to unge KB’er på akademi ophold i 2016.

Sponsor
I samarbejde med KBs Støtteforening, er det lykkedes at få ADIDAS til at sponsore træningsjakker (tiro 15 training jacket) til KB1. På samme måde arbejdes der på, at få sponsoreret de øvrige hold.

Stor tak til KBs Støtteforening og ADIDAS.

Grill Hygge
Den 14. juni inviterer KB Cricket alle medlemmer til grillhygge.

Alle medlemmer indbydes til den årlige Grill ”hygge” som afholdes den 14. juni 2015. 1. holdet spiller hjemmekamp samme dag mod Svanholm. I den anledning vil vi gerne invitere medlemmerne til en hyggelig omgang Grill ”hygge”. Kom gerne tidligt og nyd lidt cricket og forhåbentlig en sejr til KB. Efter kampen bliver grillen tændt, hvor grill mestrene vil kokkerer.

Vi håber, at så mange som muligt vil dele dagen med os, få en sejr og skabe en god stemning.

Bedste KB hilsner
Shargiil Bashir