KB Cricket henter erfaren spiller

Til sæson 2016 (udendørs) har cricketafdelingen ansat spillende træner Keith Dabengwa. Keith er venstrehåndet spin bowler og en dygtig hårdtslående gærdespiller. Han har spillet 48 landskampe for Zimbabwe (herunder 3 testkampe) i perioden 2005-2010 og karakteriseres som en dedikeret og hårdtarbejdende person.

Ud over en fin international spille karrierer har Keith trænet Zimbabwes ungdomslandshold samt være assistent træner for professionelle klubber i Zimbabwe. De seneste 3 år har han været spillende træner for en klub i Skotland.

Med Keith får KB en spiller med international format som kan bidrage i afgørende kampsituationer samt en unik træner kapacitet som vil kunne udvikle det enorme talent som der hersker i klubben. Keith vil få ansvar for at træne både ungdoms og senior hold i klubben.

Keith glæder sig til at komme til Danmark til april og fortæller: ”Jeg ser frem til at kunne gøre en forskel på og uden for banen og arbejde med klubbens unge spillere. For mig bliver det en spændende mulighed under nye og anderledes forhold. Jeg er sikker på at vores samarbejde vil blive godt så vi sammen kan levere stærke resultater på alle niveauer. ”

Jeg opfordrer alle til at tage godt imod Keith og byde ham velkommen til KB.

Bedste hilsner

Shargiil Bashir