Altamish Khan Durani modtog KBs Ungdomspris 2016

Siden Altamish Durani Khan begyndte at spille cricket, har det stået klart, at han har et stort talent. Det er imidlertid ikke altid nok at have et stort talent, der skal også vilje og målrettethed til for at få det til at blomstre. Det har Altamish, og det er bl.a. derfor, at han af både trænere og holdkammerater bliver betragtet som en ’coming man’ trods, at han kun er 16 år. 

Sidste år var han en af de dominerende spillere på det drengehold, der sluttede sæsonen med at vinde Bronze ved DM udendørs. Det er godt for holdet at have en spiller, som kan vinde kampe, men hvad der særligt imponerer ved Altamish er, at han dominerer i kraft at sin teknik, spilforståelse og modenhed.

Blot som 16 årig, træner Altamish allerede med 1. holdet, hvor alle facetter af hans spil har udviklet sig meget. Og det er også en af årsagerne til, at han er en væsentlig del af Dansk Cricket-Forbunds Ungdoms landshold. Ved flere ungdomslandskampe demonstrerede han overblik og en evne til at klare sig mod de bedre internationale modstandere.

Altamish er heller ikke bange for at yde sit på den sociale side og med sin stille og eftertænksomme natur, er han dygtig til at støtte sine medspillere og give en hånd med til at hjælpe klubben, når det er nødvendigt. Alt i alt en ægte KB’er.